Min Side

De fleste havnet opp med mange imager for å dekke hardwareforskjeller, spesielt på grunn av HAL-filene og de fikk dermed utfordringer når det gjelder vedlikehold av imagene sine. Dette medførte som oftest at maskiner ble tanket opp med veldig gamle imager som da ikke var oppdatert med sikkerhetsoppdateringer og lignende. Disse maskinene utgjør da en stor sikkerhetsrisiko i nettet frem til de er oppdatert. Deler av de funksjonene vi finner i DISM er tidligere dekket av 3 andre verktøy, Pkmgr.exe, Intlcfg.exe og peimg.exe. De som har brukt disse verktøyene tidligere vet nå at vi snakker om verktøy for tilpassing og vedlikehold av Windows Vista image. Brukere vil ikke komme bort i dette verktøyet, men for oss som driver utrulling og administrasjon er dette et veldig viktig verktøy.

  • Juli er den siste dagen for å benytte seg av gratistilbudet.
  • I verste fall kan de redusere datamaskintjenesten din som følge, men AVG Drive rUpdater gjør at problemet løses før det for alvor resulterer i negative konsekvenser.
  • Jeg skulle egentlig ta en pause fra problemet nå for å finne frem klær og utstyr for 2 md. båtferie som skal fraktes til båten imorgen før vi drar nedover svenskekysten søndag.
  • Dette har både en gratis og en betalt versjon, og fungerer både til Windows og OSX .

For å undersøke hvilke enheter som har eller mangler drivere, har vi et eget verktøy som heter Device Manager («Enhetsbehandling» på norsk). Til dette arbeidet vil du sannsynligvis trenge en datamaskin med nettilgang og en USB-minnepenn for å flytte nedlastede drivere til serveren som trenger dem.

Drivere Har Tilgang Til Kjernen På Windows Så Ikke Hent Disse Fra Andre Enn Windowsupdate Og Maskinvare

Ellers kjører jeg kun linux på de andre pc’ene i huset. Null problem der heller Men windows er greit å ha på spill pc’en. Da var du en av de heldige Du har sikkert nyere pc enn meg, fungerer bedre da. Har backup på en minnepinne, nyere enn to år, men ikke ny nok til at det https://driversol.com/no/drivers/others/microsoft/microsoft-xbox-one-controller ikke er et jævla helvete. Da er det kanskje på tide å innse at den beste løsningen er å kjøpe en ny PC. Du kan se vår guide for å velge bærbar PC, hvis du vil ha noen gode tips, eller du kan sjekke ut vår guide for hvordan du velger stasjonær PC.

Canon skriverdrivere

Forsøker å installere Windows 10 via det ikonet som kom til høyre på oppgavelinjen. Min win10 PC er forbeholdt lyd/media avspilling som jeg tipper de fleste på et sånn forum bruker den det samme til.

Stor Oppdatering Til Norsk Windows

Windows garanterer derimot ikke at de vil fortsette å støtte maskiner som ikke støtter windows 11. Windows 10 vil miste sin støtte i 2025, vi ser for oss at microsoft ikke vil gi deg nye drivere i windows 11 etter den tid om maskinen din ikke er støttet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *